O nama

KEMENOVIĆ d.o.o. za hidro i toplinske izolacije u graditeljstvu (sljednik Zanatske radnje Kemenović) postoji na tržištu još od 1977. godine. Svojim dugogodišnjim radom pokazao je da se besprijekorno i dugotrajno mogu riješiti svi problemi ravnih krovova i terasa, kako kod sanacije "starih" krovova tako i kod izrade novih krovova te podloge za "zelene" krovove.

Što se tiče materijala, za potrebe hidroizolacije koriste se jednoslojne polimerne trake, a za toplinsku izolaciju stiropor (ekspandirani polistiren, EPS).
Sredinom 90-tih godina javila se ideja o vlastitoj proizvodnji stiropora što je i realizirano 1997. godine.

Proizvodni pogon sa vlastitom prodajom, koja u sebi uključuje i maloprodaju, nalazi se u Lučkom, Franje Puškarića 104a, na intenzivnoj prometnici "Stara Karlovačka cesta", u neposrednoj blizini svih autocesta.
Visoka kvaliteta stiropora, koju potvrđuju ispitivanja Instituta Građevinarstva Hrvatske, upravljanje kvalitetom proizvodnje prema ISO 9001 normi, povoljne cijene i uslužnost radnika KEMENOVIĆ d.o.o. osiguravaju rast prodaje stiropora iz godine u godinu, a sve to prati kontinuirani razvoj, modernizacija pogona i proširenje kapaciteta.